26 Kasım 2010 Cuma

2011 model toyota corolla sedan özellikleri ve tanıtım videosu






Yenilenen dinamik tasarım Daha dinamik ve asil bir dış görünüm için yenilenen Toyota’nın C-sedan segmentindeki modeli Corolla üst sınıf otomobil kalite statüsünü zorluyor. Yeniden şekillendirilen ön radyatör ızgarası ve farlarla birlikte tamponu da değişen Toyota Corolla daha cesur bir duruş sergiliyor. Arka tasarımda ise yenilenen stop lambalarıyla arka tampon ve tampona entegre reflektörlerle ise daha şık ve gösterişli bir görünüm kazanıyor.
Daha konforlu bir sürüş için yeniden tasarlanan direksiyon ve beyaz optitron göstergelerle donatılan Corolla’nın iç mekanı prestijli bir ambiyans sunuyor
Yenilenen Toyota Corolla’da entegre sinyal lambalarına sahip katlanabilen yan aynalar, arka park kamerası monitörü, Bluetooth, USB ve AUX girişi, far yıkama ve uzaktan kumandalı bagaj kilidi gibi sürüş ve kullanım konforunu arttıran özelliklerin yanı sıra kırmızı ve mavi olmak üzere iki adet canlı yeni renk seçeneği de sunuluyor.
Yenilenen Toyota Corolla’da, 1,6 litrelik benzinli ve 1.4 D-4D motor seçeneklerine ilave olarak, yüksek performans ve yakıt ekonomisini birarada sunan Toyota Optimal Drive teknolojisine sahip 1.33 litrelik benzinli motor giriş seviyesi motor seçeneği olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. 1.33 Dual VVT-i motor 99 PS gücüyle performans ile yakıt ekonomisini ve çevreciliği birleştiren verimli bir yapı ortaya koyuyor. 5,8 lt/100 km yakıt tüketimi ve 136 gr/km’lik CO2 salım değeriyle 1.33 Dual VVT-i motor ekonomik ve çevre dostu bir sürüş vaat ediyor.
Yenilenen Toyota Corolla’nın tüm motor seçeneklerinde sunulan 6 ileri manuel şanzımana ek olarak 124 HP gücünde 1.6 Dual VVT-i motor seçeneğinde otomatik ve 1.4 D-4D motor seçeneğinde multimode şanzıman alternatifi sunuluyor.
Yenilenen Toyota Corolla 35 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plazalardaki yerini aldı

2011 model toyota corolla sedan tanıtım videosunu izleyin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder